bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

Bankacılık Devi Goldman Sachs, Bitcoin Vadeli İşlemlerine Başlıyor

goldman sachs

Reuters haberine göre Wall Street devi Goldman Sachs, kripto para birimi ticaretine bir şans daha verme kararı aldı.

Global Piyasalar bölümü içerisinde, Bitcoin (BTC) işlemlerinin yanı sıra, teslim edilemeyen vadeli işlemlerin alım satımlarına da önümüzdeki hafta başlanması bekleniyor. Wall Street devi, şu sıralar odağında Bitcoin olan bir borsa yatırım fonunu da araştırıyor. Bununla birlikte kripto para birimi gözetimine girmek için de harekete geçilmiş durumda.

2020 yılının Mart ayında Goldman Sachs ile ilgili onlarca spekülasyon yapılmıştı. Bu spekülasyonlara göre Goldman Sachs’ın kripto para ticaretine atılacağı iddia ediliyordu. Ancak bankanın bu planı daha sonra askıya alındı. Hatta Wall Street devi 2019 yılının Nisan ayında, kripto para birimleri için bir trade masası açma planlarının bile olmadığını ifade etti.

Geçtiğimiz Mayıs ayında ise Goldman Sachs, kripto para topluluğunun tepkisini çeken bir takım açıklamalarda bulunmuştu. Wall Street devi, Bitcoin’in bir varlık sınıfı olmadığını iddia ederek tepki çekmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala