bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

Babel Finance, En İyi Çalışanlarını Kaybediyor

babel finance en iyi calisanlarini kaybediyor

Kripto borç verme platformu Babel Finance, müşteri çekimlerini askıya almıştı. Babel Finance’in kripto para piyasası nedeniyle içinde bulunduğu bu zor dönemde, birden fazla üst düzey çalışanını kaybettiği ortaya çıktı.

Babel Finance’in Üst Düzey Yöneticileri Şirketten Ayrıldı

Müşterilerinin para çekme işlemlerini askıya alan ve sonrasında 80 milyon dolarlık yeni bir fon sağlayan Babel Finance’ın içerisinde bulunduğu zor şartlar çalışanları da etkiledi. Şirkette görev alan birden fazla yöneticinin işlerinden ayrıldığı öğrenildi. Konu hakkında bilgisi olan kişilerin aktardıklarına göre bu ayın sonunda ya da gelecek ayın başında şirketten ayrılmayı planlayan Babel Finance’ın küresel ortaklıklar başkanı Yulong Liu’nun kısa süre içerisinde istifasını açıklaması bekleniyor. Liu Babel Finance’i pek çok etkinlikte temsil etmişti ve geçtiğimiz haftalarda 2 milyar dolarlık bir değerleme üzerinden 80 milyon dolarlık yatırım alınmasına da Yulong Liu, kısa bir önce LinkedIn profilini sildi ve Babel’den ayrıldığını böylece duyurmuş oldu.

babel finance en iyi calisanlarini kaybediyor 2

Yaklaşık 3 yıldır Babel Finance için çalışan Liu, şirketin Ortakların başkanı olarak görev alıyordu ve mevduat sahipleri ve borç alanlar dahil olmak üzere firma için yeni ortaklıklar edinmeye odaklanmıştı. Bir Babel sözcüsü Liu’nun hala Babel için çalıştığını ancak ayrılışı hakkında bir yorum yapmayı reddetti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala