bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.78 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 610.02 0.25%
solana
Solana (SOL) $ 144.39 1.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527072 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470429 0.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151124 0.29%

Avrupa Birliği’nden Kişisel Kripto Cüzdanlarına Yönelik Hamle

avrupa birliginden kisisel kripto cuzdanlarina yonelik hamledssdf

Kara para aklamayı önleme ve kripto düzenlemeleri kapsamında Avrupa Birliği (AB), kişisel kripto para cüzdanlarını yasaklamak istemediklerini belirtti. Ancak AB, bu kişisel kripto cüzdanlarının işlem limitlerine tabi tutulması gerektiğini düşünüyor. Kişisel kripto cüzdanları ve kişisel kripto adresleri, Avrupa Parlementosu yetkililerinin gözetim dışı hizmetlerin tamamen yasaklanmaması gerektiğini düşünmeleri üzerine tekrar tartışılmaya başladı.

Avrupa Birliği, Kişisel Kripto Cüzdanlarına Yönelik Hamle Yaptı

AB’nin kara para aklamayı önleme yönetmeliğinde yapılan revizyonlar, kendi kendine barındırılan cüzdanların yasaklanmaması gerektiğini, ancak yine de işlem limitlerine tabi olduğunu gösteriyor. Kendi kendine barındırılan cüzdanlardan kendi kendine barındırılan adreslere geçiş, politika yapıcıların gözetim dışı hesapları denetleme niyetlerini netleştiriyor.

avrupa birliginden kisisel kripto cuzdanlarina yonelik hamledsvfd

Bununla beraber kripto varlıklar, gizlilik cüzdanları veya kripto karıştırıcılar, kara para aklamayla mücadele düzenleme tasarısının mevcut metni kapsamında yasaklanabilecek. yapılan son değişiklikler kapsamında, bu kısıtlayıcı hükümlerin çoğu durumda kişisel kripto cüzdanları için geçerli olmaması gerektiği ifade ediliyor.

Avrupa Parlamentosu’nun kara para aklamayı önleme tasarısına ilişkin incelemesinin son versiyonunun, kendi kendine barındırılan cüzdanlar yerine kendi kendine barındırılan adresler olarak değiştirilmesiyle sonuçlandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala