bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,716.07 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.05 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 592.10 0.48%
solana
Solana (SOL) $ 145.39 1.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529516 0.67%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460812 1.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160677 0.85%

ARK Invest’in Coinbase Aşkı: Hisse Alımları Devam Ediyor

ARK Investin Coinbase Aski Hisse Alimlari Devam Ediyor

Kripto para piyasalarındaki yaşanan dalgalanmalar, her ne kadar kendisini son günlerde toplasa da şirketlere etki etmeye devam ediyor. Bu noktada borsalar ise en çok etkilenen aktörler arasında. Ancak yaşanan bu dalgalı dönemlerde hisse senedi tüm zamanların en düşük seviyesine gerileyen Coinbase‘in sıkı bir destekçisi var: ARK Invest.

ARK Invest'in Coinbase Aşkı: Hisse Alımları Devam Ediyor

ARK Invest, 3.2 Milyon Dolarlık Coinbase Hissesi Daha Satın Aldı

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase için 2022 pek iyi geçmedi. İlk döneminde büyük atılım ve yatırımlar ile dikkatleri sık sık üzerine çeken borsa, Terra çöküşü sonrası piyasanın dalgalanmasından en çok etkilenen şirketlerden biri oldu. İlk olarak büyüme planlarını askıya alan borsa, devamında işten küçülmeye kadar gitti. Diğer taraftan borsanın hisse senetleri de hiç beklenmedik bir şekilde gerileyerek yatırımcılarını üzdü.

Ancak Coinbase‘e inancını uzun zamandır sürdüren ARK Invest, bunu bir fırsat olarak görüyor. Öyle ki ARK Invest, Coinbase (COIN) hisselerini aralıklı olarak satın alıyor. Son olarak 3.2 milyon dolarlık daha COIN hissesi alan şirket, 228 milyon dolar değerinde 5.8 milyon COIN hissesine sahip durumda.

Son olarak FTX’in çöküşünden sonrası kısa bir süre önce Bloomberg’e konuşan ARK Invest CEO’su Cathie Wood‘un, Bitcoin’in (BTC) 2030 yılına kadar 1 milyon doları göreceğine hâlâ inandığını söylediğini hatırlatalım:

“Bazen savaş testi yapmanız, hayatta kalanları görmek için krizlerden geçmeniz gerekir. Bitcoin’in bundan gül gibi kokarak çıktığını düşünüyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala