bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,959.94 0.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.88 1.16%
bnb
BNB (BNB) $ 577.22 0.24%
solana
Solana (SOL) $ 167.88 2.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513228 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471289 2.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150402 1.62%

Animoca Brands, K-pop Müzik Metaverse’ü için Ortaklık Kuruyor

animoca brands k pop muzik metaverse icin ortaklik kuruyor

Son zamanlarda popülaritesini her geçen gün bir üst seviyeye taşıyan Metaverse kavramı, artık hayatımızın hemen her yerinde karşımıza çıkıyor. NFT oyun şirketi Animoca Brands, bir K-pop müzik metaverse‘ü inşa etmek için müzik prodüksiyon şirketi Cube Entertainment ile ortaklık kuracağını duyurdu.

Animoca Brands, K-Pop Müzik Metaverse ile Geliyor

Animoca Brands isimli Güney Koreli plak şirketi, yetenek ajansı ve müzik prodüksiyon şirketi Cube Entertainment ile bir “K-pop müzik metaverse”ü inşa etmek için ortaklık kurarak, ana akım eğlence endüstrilerini değiştirmeye devam ediyor.

360c5531 03db 4777 87c1 280a63c1fca4 59836bbb

Söz konusu olan bu ortak girişim, Cube Entertainment yönetiminde; dünya çapında popüler K-pop sanatçılarının dijital ses kaynakları, albümleri, portreleri ve avatarları dahil olmak üzere kaynakları kullanarak NFT’ler oluşturacak. Bu, sanatçılar ve hayranları için gerçek dijital mülkiyet hakları ve diğer blok zinciri avantajları sağlayacak.

Animoca Brands’in kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

K-pop dünyayı kasıp kavuruyor ve biz de Cube Entertainment ve onun K-pop sanatçıları kadrosu ile çalışmak için sabırsızlanıyoruz. Açık metaverse’ünü gerçeğe dönüştürmek için çabalarımızı sürdürüyoruz.

Cube Entertainment CEO’su Ahn Woo Hyung ise bu ortaklığın küresel dijital kültür pazarına liderlik etmek ve dijital içerik endüstrisini ilerletmek için önemli bir başlangıç olacağını vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala