bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,871.65 6.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,008.69 3.57%
bnb
BNB (BNB) $ 582.72 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 162.37 12.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518599 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459544 7.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156465 7.29%

Alchemy Pay, Kripto Ödemeleri için ePayments ile Ortaklık Kurdu

alchemy pay kripto odemeleri icin epayments ile ortaklik kurdu

Kripto para birimlerinin hemen hemen her alanda yaygınlaşması ile beraber bu alandaki ortaklıklar da artmaya başladı. İtibari paralar ile kripto varlıklar arasında bir köprü görevi gören Alchemy Pay de Avustralya ve Yeni Zelanda’da kripto ödemeleri ve hizmetleri sunmaya başlamak için ePayments ile ortaklık kurdu. Söz konusu ortaklık Alchemy Pay‘in resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu.

Alchemy Pay, Kripto Ödemeleri için ePayments ile El Sıkıştı

Alchemy Pay, Avustralya ve Yeni Zelanda’da kripto ödemeleri ve hizmetleri sunmaya başlamak için ePayments ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Söz konusu bu ortaklık sayesinde ePayments, Alchemy Pay’i entegre edecek. Böylece yatırımcılar daha sonra Binance Pay aracılığıyla kripto para birimlerini ve ödemeleri kabul etme olanağına sahip olacak. Ayrıca ePayments’taki satıcılar, Alchemy Pay’in portalından hem fiat hem de kripto ödemelerini yönetme yetkisi olacak.

Alchemy Pay ayrıca ePayments’ın Yeni Zelanda ve Avustralya itibari para ödemelerinden faydalanacak ve işletmelere bu pazarlardaki müşterilere erişim sağlayacak.

Alchemy Pay CEO’su John Tan konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

ePayments ile olan bu ortaklık, kripto benimsemenin son derece güçlü hale geldiği Yeni Zelanda ve Avustralya pazarlarına girmemize izin verecek. Kripto ödemeleri gelecek ve derin deneyime sahip tüccarlarla çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ayrıca kripto müşterilerimizi yeni pazarlarda yeni kullanıcılara açmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala