bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,475.27 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.29 0.35%
bnb
BNB (BNB) $ 610.01 0.45%
solana
Solana (SOL) $ 144.17 2.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531598 0.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474077 0.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150872 0.31%

Alameda Bağlantılı Cüzdanlar Yeniden Harekete Geçti

alameda baglantili cuzdanlar yeniden harekete gecti

İflas eden kripto para borsası FTX’in kardeş şirketi olan Alameda Research, bir süredir farklı gelişmelerle gündeme geliyor. Alameda Research’ün bir süredir pasif durumda olan kripto cüzdanları yeniden aktif hale geçti.

Alameda’nın Kripto Cüzdanları Yeniden Aktif Hale Geldi

Blockchain analistleri yaptıkları açıklamada, FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’in iflas eden ticaret şirketi Alameda Research ile bağlantılı cüzdanların yeniden aktif hale geldiğini belirtti. Analistler tarafından yapılan açıklamada, söz konusu cüzdanların işlemlerini gizlemek için kripto para karıştırıcılarını kullandıkları belirtildi.

Kısa bir süre önce cüzdanların, ilgili piyasa değerine göre en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile birlikte Tether’i takas ettiği görüldü. Analiz firması Arkham Intelligence verilerine göre 1.7 milyon dolardan fazla kripto ticareti yapıldı. Gerçekleştirilen ticarette fonların bir kısmı, kripto para işlemlerini anonimleştiren kripto para karıştırıcıları aracılığıyla yapıldı.  

Blockchain dedektifi ZachXBT, gerçekleştirilen Bitcoin ticaretlerinin Wasabi aracılığıyla yapıldığını söyledi. İşlemin kim tarafından yapıldığının şimdilik belli olmadığını söyleyen ZachXBT, bir tasfiye memurunun hızlı bir şekilde kripto para alışverişi yapmak için böyle bir yol izlemesinin mümkün olmadığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala