bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,965.07 5.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,989.28 5.69%
bnb
BNB (BNB) $ 568.93 5.28%
solana
Solana (SOL) $ 124.98 7.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502695 2.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441845 2.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131464 7.65%

ABD enflasyon verisinin Bitcoin’e etkileri

ABD enflasyon verisinin açıklanması ve Bitcoin’e olan etkileri piyasanın gündeminde. SEC’in Bitcoin ETF’lerini onaylaması piyasayı nasıl etkileyecek? BTCHaber TV’nin canlı yayınında da hem bu konu hem de gündemin diğer önemli konuları, Paribu Araştırma İçerikleri Yöneticisi Nergis Karababa ile birlikte masaya yatırıldı.

ABD enflasyon verisi açıklandı

ABD enflasyon verilerinin ele alındığı BTCHaber TV’nin bu yayınında, Nergis Karababa, SEC’in kaldıraçlı ETF’e karşı olmayıp, spot işlemlere karşı olmasına tutarsız olmasını, kararsızlığın yansımasını görüyoruz ve verecekleri cevabın çok önemli olacağını yorumladı.

Nergis Karababa, kripto saklama sektörünün 2022’de 448 milyar dolara ulaşmasını da değerlendirdi. BIS’nin yayınladığı raporu değerlendirerek, en önemli konunun güven ve güvenlik olduğunu belirterek en büyük diğer etkenin de stake özelliği olduğunu yorumladı.

Canlı yayında İngiltere Hazine Bakanlığı’nın 5 yıllık dijital menkul kıymetler konsültasyona başlayacağı da ele alındı. ABD enflasyon verileri de konuşulan bir diğer konu oldu.

Daha fazla analiz ve canlı yayın için BTCHaber YouTube kanalını takip etmeyi unutmayın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala