bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,195.93 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,182.72 3.75%
bnb
BNB (BNB) $ 591.91 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 135.34 4.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514722 0.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454027 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141259 5.43%

GameStop, Dijital Varlıklardan 76,9 Milyon Dolarlık Gelir Elde Etti

gamestop dijital varliklardan 769 milyon dolarlik gelir elde ettia

Kripto para sektörünün hızla gelişim kaydetmesi ile beraber birçok büyük şirket bu alandaki çalışmalarına hızlandırmış durumda. Hal böyle olunca birçok şirket bu alandan önemli gerilerler elde etmeye başladı. Bu şirketler arasında oyun ve e-spor devi GameStop da yer aldı. GameStop, ilk çeyrekte dijital varlık satışlarından elde edilen geliri raporladı.

GameStop, Dijital Varlıklardan 76,9 Milyon Dolarlık Kazanç Sağladı

Oyun ve e-spor devi GameStop, IMX token satışından 76,9 milyon dolarlık bir nakit akışı artışı elde ettiğini açıkladı. Şubat ayında GameStop, Immutable ile yaptığı anlaşmanın bir parçası olarak kendisine verilen IMX tokenlarını sattı ve 76.9 milyon dolar gelir elde etti. Yani genel olarak şirket 236,3 milyon dolarlık çeyrek için negatif nakit akışı bildirdi.

loopring ceosu 613 milyon lrc tasidi ve gamestop nft spekulasyonunu tetikledi

İlk çeyrek gelirlerinin açıklandığı toplantıda konuşan CEO Matt Furlong, cüzdanın Chrome uygulama mağazasından önemli indirmeler gördüğünü söyledi. Bunun yanında CEO konuşmasında şu ifadeleri de kullandı:

Dijital varlıkların, oyunun geleceğinin özü olduğuna kesinlikle inanıyoruz.

GameStop ayrıca, dijital varlık cüzdanının son lansmanını desteklemek için devam eden adımları ve 2. çeyrekte NFT pazarını açma niyetini de olduğunu da vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala