bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,758.55 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.97 4.30%
bnb
BNB (BNB) $ 582.28 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 130.48 4.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503109 0.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440795 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.138778 2.37%

Fan Tokenlarda Neler Oluyor?

BTCHaber TV’nin yeni programı Muhtemel 11’in yeni bölümü yayınlandı. Bu programımız da Emre Özcan ve Erman Yaşar ile birlikte sporu, futbolu ve Fan Token’ları konuşuldu. Ayrıca Erman Yaşar ve Emre Özcan ile fan tokenlardaki yükselişleri değerlendirdik. Fan tokenlar neye göre yükselir, fan tokenlar ne zaman yükselir sorularını cevaplamaya çalışıldı. Ayrıca İngiltere Premier Ligi ve Barcelona – Galatasaray maçı hakkında da konuşuldu.

Nelerden Bahsedildi?

Videonun başlarında Erman Yaşar, Emre Özcan’a ilk olarak “Fan tokenlarda son durum ne? ” diye sordu. Emre Özcan ise şu şekilde yanıt verdi:

Emre Özcan şu şekilde yanıt verdi:

Yani son iki haftadır belirli bir düzeyde artış göstermiş durumda. Aslında bir hareketlenme oldu diyebiliriz. Bu durum muhtemelen lider kripto para birimi Bitcoin’deki (BTC) ani düşüş sonrası çıkış olduğunu düşünüyorum. Bilindiği üzere bu durumlar hep birbiri ile bağlantılı. Tabii durum bazen hep aynı olmuyor. Ama genelde düştüğünde beraber düşüp yükseldiğinde beraber yükseliyorlar. Yani oradaki hareketlilikten dolayı bir kıpırdanma oldu ama özellikle bazı tokenlarda daha fazla oldu. Bu iki hafta içerisinde benim dikkatimi çeken en çok kazandıran token Roma oldu.

Emre Özcan ayrıca açıklamasına şunları da ekledi:

Artış gösteren tokenlarda benzer şekilde Trabzonspor token oldu diyebiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala