bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,698.26 3.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,986.02 6.20%
bnb
BNB (BNB) $ 560.20 5.49%
solana
Solana (SOL) $ 126.50 7.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.494825 3.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434607 4.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133612 6.85%

Metaverse Girişimi Render Network, 30 Milyon Dolar Topladı

metaverse girisimi render network 30 milyon dolar topladi 2

NFT ve metaverse projelerine işleme araçları sağlayan kripto girişimi Render Network, Multicoin Capital liderliğindeki finansman turunda 30 milyon dolar fon topladı.

Render Network’ün İlk Finansman Turu

Metaverse altyapı girişimi Render Network, Multicoin Capital liderliğindeki finansman turunda 30 milyon dolar finansman sağladı. Söz konusu olan finasman turunun diğer yatırımcıları arasında; Alameda Research, Solana Foundation, Sfermion ve melek yatırımcılar Vinny Lingham ve Bill Lee yer aldı. Ayrıca belirtmek gerekirse, bu Render Network’ün kuruluşundan bu yana ilk finansman turu oldu.

metaverse girisimi render network 30 milyon dolar topladi

Belirtmek gerekirse; Render Network uyumlu bir GPU’ya* sahip, herkesin, boşta kalan bilgi işlem gücünü ağ üzerinde paylaşmasına, sanatçılar ve projeler için render işlerini gerçekleştirmesine yardımcı oluyor.

Render Network’ün kurucusu Jules Urbach, konu hakkında şu şekilde konuştu:

Render Network, GPU sağlayıcıları için donanımları kullanılmadığında para kazanmanın bir yolunu sunarak, bir gelir kaynağı ve halihazırda kullandıkları donanımları işleme ile sermaye giderlerini dengelemek için bir imkan sağlıyor.

Sanatçılar daha sonra Render Network’ün düğüm operatörlerine render işlerini tamamlamaları için ödeme yapıyorlar. Urbach, Render Network’ün ağı korumak ve ilerletmek için işlemlerden küçük bir işlem ücreti aldığını söyledi.

Bunun yanında Urbach; Render Network, Beeple ve Pak da dahil olmak üzere birçok sanatçının render işlerini üstleniyor.

GPU*

Grafik işlemci birimi ya da kısaca GPU, kişisel bilgisayar, iş istasyonları veya oyun konsollarında grafik yaratımı için kullanılan aygıttır. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala