bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,284.42 1.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,015.09 3.50%
bnb
BNB (BNB) $ 566.58 3.01%
solana
Solana (SOL) $ 128.99 4.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497411 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.430439 4.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.13484 3.82%

Melis Hazal Karagöz’ün Sunumuyla Beşincisi Gerçekleştirilen Kripto Bülten’de Geçtiğimiz Haftanın Öne Çıkan Başlıkları

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla beşincisi gerçekleştirilen Kripto Bülten’de kripto varlık piyasasını yakından ilgilendiren gelişmeler aktarıldı. Kripto Bülten’de geçtiğimiz hafta yaşanan önemli gelişmeler içerisinde; Fenerbahçe Token’ın satışı, PSG Token’ın yükselişi ve Bitcoin ile ödeme kabul edilmesine kadar birçok yeni haber yer aldı.

Konu Başlıkları;

  • Unocoin Borsası Hintlilerin Bitcoin ile pizza, kahve ve çeşitli ürünleri satın almasına izin veriyor
  • Eminem, Yeni NFT pazarı Makersplace’e yatırım yapıyor
  • Coinbase, Türkiye’de kredi kartı ve banka kartıyla kripto varlık satın alınabileceğini duyurdu
  • Fenerbahçe Token’ın satışı
  • PSG Token’ın yükselişi

Nelerden Bahsedildi?

– Hindistan merkezli kripto varlık borsası Unocoin, kullanıcılarının Bitcoin kullanarak büyük markalardan hediye çekleri satın almalarına izin vereceğini duyurdu.  ABD’de ve diğer ülkelerde çeşitli kripto varlık ödeme seçenekleri mevcut olsa da, Unocoin’in hizmeti, Hintlilerin Bitcoin’i günlük ürün ve hizmetleri satın almak için kullanmalarına izin verecek.

– Ünlü Rapçi Eminem bu yılın başlarında ‘Shady Con’ koleksiyonunu piyasaya sürmüştü. Bununla birlikte diğer kreasyonlarının yanı sıra sanat eserlerini de satışa sunmak için yeni NFT şirketi MakersPlace’e yatırım yaptı. Ayrıca Eminem’in ‘Shady Con’ koleksiyonundan 1,78 milyon dolar kazandığı söyleniyor. Koleksiyonda, Eminem’in en iyi bilinen müzik videolarındaki karakterlere dayanan dijital aksiyon figürlerini, yıldızın yarattığı orijinal enstrümantal ritimleri ve daha fazlasını içeriyor.

– Türkiye’deki kullanıcılar, Coinbase’ten kredi kartı ve banka kartı ile kripto para satın alabilecekler. Açıklama Coinbase News’ın Twitter hesabı üzerinden yapıldı. Türkiye ile aynı anda Brezilya, Kenya, Endonezya, Yeni Zelanda, Kazakistan, Gana ve Peru’da da kredi kartıyla kripto para satın alım işlemleri aktif hale gelmiş oldu.

– Fenerbahçe Token, Paribu işbirliği ile hayata geçirildi ve 30 saniye içerisinde tükendi. Piyasaya sürülen Fenerbahçe Token’ı basın toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Paribu CEO’su Yasin Oral önemli açıklamalarda bulundu. Anlaşmanın detaylarından bahsedildi.

– Lionel Messi Fransız futbol kulübü Paris Saint-Germain’e transfer oldu. Ünlü futbolcunun ücretinin bir kısmı kulüp tarafından kripto varlık olarak ödenecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala