bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,319.23 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.44 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 611.11 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 143.70 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527372 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473057 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150892 0.19%

PayPal, Önemli Kripto Para Özellikleri Sunan Uygulamasının Çok Yakında Piyasaya Sürüleceğini Duyurdu

paypal onemli kripto para ozellikleri sunan uygulamasinin cok yakinda piyasaya surulecegini duyurdu 1

Ödeme devi PayPal, kripto para hizmetlerinin önümüzdeki ay en kısa süre içinde Birleşik Krallık’ta kullanıma sunulacağını açıkladı. Bununla birlikte önemli kripto para özellikleri sunacak “süper” cüzdan uygulamasının çok yakında ABD’de kullanıma geçmesinin beklendiği kaydedildi. 

PayPal kripto para hizmetlerine ilişkin hamlelerini sıklaştırıyor. PayPal CEO’su Dan Schulman Çarşamba günü şirketin finansal verilerinin açıklandığı toplantıda kripto para alım satım hizmetlerinin Birleşik Krallık’ta önümüzdeki ay kullanıma sunulabileceğini ima etti.

Açıklamada doğrudan Bitcoin’e yer verilmedi ancak kripto para hizmetleri sağlayan Venmo uygulamasının eğer Birleşik Krallık’ta başlatılırsa, binlerce kişinin Bitcoin ile işlem yapmasına olanak verileceği kaydedildi. CEO Schulman konu hakkında şunları söyledi:

“Ayrıca Venmo’da kriptonun güçlü bir şekilde benimsendiğini ve ticaretini görüyoruz. Bu çeyrekte, trader’ların mal ve hizmetler için ödeme yapmasına ve ticari işlemler için alıcı ve satıcı koruması almasına olanak sağlamak için Venmo değer teklifini genişlettik.”

PayPal ayrıca kripto para yatırımcılarına doğrudan para yatırma ve getiri biriktirme gibi bazı özellikler sağlayacak “süper” uygulamasının kodlamasının tamamladığını duyurdu. Cüzdan çok yakında ABD’de kullanıma sunulacak. 

“Şu anda üçüncü taraf cüzdanlara transferler üzerinde çalışıyoruz ve vergiler ve vergi raporlaması için çok sorunsuz bir süreç oluşturduğumuzdan gerçekten emin olmak istiyoruz. Bu yüzden, bunu platformumuzda hem alım satım hem de kripto ile satın alma işlemlerine nasıl entegre edebileceğimize gerçekten bakıyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala