bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,177.39 2.56%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,012.20 4.96%
bnb
BNB (BNB) $ 565.50 4.07%
solana
Solana (SOL) $ 129.24 5.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497918 2.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.432699 5.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.135243 5.07%

Binance CEO’su Düzenleyici Baskılara Yanıt Verdi: Uyumluluk Bir Yolculuktur

binance ceosu duzenleyici baskilara yanit verdi uyumluluk bir yolculuktur 1

Binance CEO’su Changpeng Zhao, düzenleyicilerin kripto para borsası Binance’e ilişkin son zamanlardaki baskılarını otomobilin ilk gelişimine benzetti.

Çarşamba günü yayımladığı açık bir mektupta CZ, kripto paranın benimsenmesi ve geliştirilmesinin otomobillerle ilgili düzenlemelerle birçok paralellik içerdiğini ve “süreç boyunca yasalar ve yönergeler geliştirildiğini” söyledi. CZ konu hakkında şunları söyledi:

“Kripto para birimlerinin küresel olarak daha geniş bir şekilde benimsendiğini ve farklı ülkelerde daha net düzenleyici çerçevelere ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz. Aslında daha fazla düzenleme aslında olumlu bir işaret.”

Binance, diğerlerinin yanı sıra Cayman Adaları, Birleşik Krallık, Tayland ve Singapur’un yetki alanları da dahil olmak üzere son zamanlarda birçok düzenleyici kurumdan uyarı aldı. Bununla birlikte borsa, Mart ayında Mali Eylem Görev Gücü (FATC) iki eski üyesini danışma ekibine dahil etmek gibi hamleler de dahil olmak üzere düzenleyici eğilim önünde kalmaya çalıştı.

Kripto para endüstrisinin çok fazla belirsizlik içerdiğini belirten CZ, “uyumluluk bir yolculuktur – özellikle kripto para gibi yeni sektörlerde. Ayrıca büyümenin daha fazla karmaşıklık ve daha fazla sorumluluk getirdiğinin farkındayız” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala