bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,971.60 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,067.92 3.23%
bnb
BNB (BNB) $ 587.70 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 131.03 2.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503714 0.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442897 2.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.139677 1.07%

Binance, Dolandırıcılığa Karşı Ortak Kampanya Başlattı

binancein gozetim kolu ceffu singapurda lisans almak istiyordsdfv

Binance, hem geleneksel hem de kriptoyla ilgili dolandırıcılıklarla mücadele adına dünya çapındaki kolluk kuvvetleriyle görüşmeler yapıyor. Binance, blog sayfası üzerinden paylaştığı gönderide dünya çapındaki dolandırıcılık suçlarında yaşanan endişe verici gelişmeler sonrası hamle yapma kararı aldığını duyurdu. 

Binance: Olumlu Geri Bildirimler Geliyor

Binance, paylaştığı gönderide ekosistemin güvenliğini sağlamanın ve Binance topluluğunu korumanın yaptıkları işin merkezinde olduğuna değindi. Blog gönderisinin devamında ise şu ifadelere yer verdi: “Kullanıcıları güvende tutma taahhüdümüzün bir parçası olarak, yakın zamanda dünya çapındaki kanun uygulayıcı kurumlarla ortaklaşa bir kampanya başlattık.” Binance’in başlattığı bu kampanyanın adı ise “Ortak Dolandırıcılıkla Mücadele Kampanyası” oldu. 

binance dolandiriciliga karsi ortak kampanya baslattieferdvf

Binance, bu kampanyayla ilgili olarak ilk adımı Hong Kong’da attı ve şimdiye kadar projenin muazzam sonuçlar elde ettiğini açıkladı. 

Hong Kong Polis Gücüne bağlı Siber Güvenlik ve Teknoloji Suçları Bürosu, kampanya ile ilgili şu sözleri söyledi:

Hong Kong polisi, etkili suç önleme konusunda önem veriyor. Bu kapsamda, ilgili kullanıcılara temel suç önleme tavsiyelerini sunmak için Binance dahil olmak üzere farklı paydaşlarla güçlerimizi birleştirdik.

Blog gönderisinde, projenin Binance topluluğundan olumlu geri bildirimler aldığı ve küçük ama etkili bir ince ayar ile kullanıcı deneyimini etkilemeyen somut bir güvenlik iyileştirmesi elde edildiği belirtildi. 

Binance ileriye dönük olarak, dolandırıcılığa karşı programını tanıtmaya devam ederken, diğer bölgelerdeki kolluk kuvvetleriyle işbirliği yapmak istediğini duyurdu. Binance bu kampanyanın, Genel Operasyonel Yasa Uygulama Yardımı ve geçen yıl duyurulan Küresel Yasa Uygulama Eğitim Programı da dahil olmak üzere dünya çapındaki mevcut suçla mücadele girişimlerini tamamladıklarını belirtti. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala