bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,944.86 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,173.19 4.43%
bnb
BNB (BNB) $ 591.05 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 134.55 5.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514381 0.88%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454239 3.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14159 5.68%

Hodlnaut Alacaklıları, Yeniden Yapılandırma Planını Reddediyor

hodlnaut alacaklilari yeniden yapilandirma planini reddediyordsacdsz

Kripto para sektörü FTX borsasından aldığı darbe ile zorlu bir dönemden geçiyor. Bununla beraber sektörde birçok önemli gelişme yaşanıyor. Singapur polisi kripto borsası Holdnaut hakkında soruşturma başlattığını açıklamıştı. Çıkan son haberlere göre; Hodlnaut, şirketin alacaklıları önerilen yeniden yapılandırma planını reddetti.

Hodlnaut Alacaklıları, Yeniden Yapılandırma Planına Sıcak Bakmıyor

Singapur merkezli sorunlu kripto kredi kuruluşu Hodlnaut, şirketin alacaklıları önerilen yeniden yapılandırma planını reddettiği ve platformun varlıklarının tasfiye edilmesini istediği için olası bir tasfiyeye bakıyor.

hodlnaut alacaklilari yeniden yapilandirma planini reddediyorassdfdfs

Alacaklılardan biri olan Algorand Vakfı, “şirketin kalan dağıtım için mevcut varlıklarını en üst düzeye çıkarmak için” böyle bir adımın mümkün olan en kısa sürede atılması gerektiğini yazdı.

Alacaklılar, yeniden yapılandırma planlarının yardımcı olmadığına inanıyor ve firmanın kalan varlıklarını tasfiye etmek ve tasfiye etmek onların çıkarına. Singapur merkezli kripto borç verenin en önemli alacaklılarından biri olan Algorand Vakfı, kalan değeri en üst düzeye çıkarmak için kalan varlıkların derhal tasfiye edilmesi ve alacaklılar arasında dağıtılması çağrısında bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala