bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,822.10 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,193.80 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 594.39 0.10%
solana
Solana (SOL) $ 137.22 0.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51399 0.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458642 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143907 1.06%

Eski Alameda CEO’sundan SBF Açıklaması

eski alameda ceosundan sbf aciklamasi

İflas eden kripto para borsası FTX’in kardeş ticaret şirketi olan Alameda Research ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak kısa bir süre önce suçunu itiraf eden eski Alameda CEO’su Caroline Ellison cephesinden bir Sam Bankman-Fried açıklaması geldi.

Caroline Ellison, FTX Müşteri Fonlarını Kullandıklarını İtiraf Etti

Alameda Research’ün eski CEO’su Caroline Ellison, savunma anlaşmasının bir parçası olarak, risk sermayesi şirketinin yatırımları için FTX fonlarının hazır olduğundan haberdar olduğunu söyledi.

eski alameda ceosundan sbf aciklamasi 2

Ellison, New York’un Güney Bölgesi’ndeki savunma anlaşmasıyla ilgili olarak 23 Aralık tarihinde yayımlanan tutanağına göre, savcıların eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’e karşı açtığı davanın merkezinde FTX ile Alemeda arasındaki mali birlikteliği kabul etti.

Alameda’nın eski CEO’su Elloson’un açıklamasına göre, Alameda’nın 2019’dan 2022’ye kadar FTX aracılığıyla bir “borçlanma fonuna” erişimlerinin olduğunu söyledi. Ellison konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

FTX yöneticilerinin, Alameda’nın FTX.com hesabında, Alameda’nın çeşitli fiat para birimleri ve kripto para birimlerinde negatif bakiyeler tutmasına izin veren özel ayarlar uyguladığını anladım. Uygulama açısından, bu düzenleme, Alameda’nın teminat gösterme zorunluluğu olmadan, negatif bakiyeler için faiz ödemek zorunda kalmadan ve marj tamamlama çağrılarına veya FTX.com’un tasfiye protokollerine tabi olmadan sınırsız bir kredi limitine erişmesine izin verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala