bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,236.94 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,165.09 1.06%
bnb
BNB (BNB) $ 598.76 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 135.78 0.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51376 1.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454306 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142399 1.06%

Binance, ABD Lobi Grubunun Yürütme Kuruluna Katıldı

binance abd lobi grubunun yurutme kuruluna katildi

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance lobi çalışmalarına devam ediyor. Binance, ABD’de Blockchain endüstrisi lobi grubu olan Dijital Ticaret Odası’nın yürütme kuruluna katıldı.

Binance, Lobi Grubuna Katıldı

Yapılan bir açıklamaya göre Binance, politika yapıcılar ve düzenleyicilerle yapılacak görüşmeler yoluyla araştırmaya katkıda bulunacak ve potansiyel olarak kripto düzenlemelerinin şeklini etkileyecek.

Kripto para borsası Binance, Visa ve Deloitte gibi geleneksel finans şirketlerinin yanı sıra lobi grubunda Circle ve OKCoin gibi Blockchain şirketleri de bulunuyor. Borsanın ABD birimi olan Binance US, 2020 yılından beri yürütme kurulunda yer alıyor.

binance abd lobi grubunun yurutme kuruluna katildi 2

Konu hakkında açıklama yapan Binance’in halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Joanne Kubba şu ifadeleri kullandı:

Endüstrinin hızlı büyümesinin ve karmaşık düzenleyici ortamının merkezinde yer alan bir kuruluş olarak, politika yapıcılar ve düzenleyici kurumlar gibi sektör gruplarıyla el ele çalışmak, kripto para birimi ve Blockchain için mantıklı düzenlemelerin sürdürülebilir gelişimini teşvik etme ortak misyonumuz için zorunludur. Bu durum, kullanıcılar için de koruma sağlıyor

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala