bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,844.11 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,215.91 1.61%
bnb
BNB (BNB) $ 592.83 1.33%
solana
Solana (SOL) $ 137.79 0.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51492 0.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457137 0.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143491 2.30%

Justin Sun, FTX İle Çözüm Planı Üzerinde Çalışıyor

justin sun ftx ile cozum plani uzerinde calisiyor

Binance’in satın almaktan vazgeçtiği FTX için henüz yolun sonu gelmemiş olabilir. Tron Blockchain ağının kurucusu olan milyarder Justin Sun, likidite sorunlarıyla iflasın eşiğine sürüklenen kripto para borsası FTX için bir çözüm planı üzerinde çalışıyor.

Justin Sun, FTX’e Yardım Eli Uzatıyor

Tron Blockchain ağının kurucusu olan Justin Sun, Twitter’da yaptığı paylaşımında “FTX üzerindeki tüm Tron token (TRX, BTT, JST, SUN, HT) sahiplerinin arkasında duracağımı belirtmemin yanı sıra, ileriye giden bir yol başlatmak için FTX ile birlikte çözüm arayışı içindeyiz.”

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, geçtiğimiz günlerde Binance’in zor durumdaki borsayı satın almak için bağlayıcı niteliği olmayan bir niyet mektubu imzaladığını açıklamıştı. Bu açıklama sonrasında herkes Binance’in FTX’i satın aldığını düşünmüş olsa da Binance, bu anlaşmadan çekildiğini duyurdu.

justin sun ftx ile cozum plani uzerinde calisiyor 2

FTX’i kurtarmak için yeni yollar arayan Sam Bankman-Fried, aradığı yardımı bulmuş olabilir. Sun bir tweet paylaşımında, FTX’i kurtarmak için bir çözüm üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Sun, konu hakkında daha fazla detay vermedi. Son olarak Huobi ve Tron DAO, FTX platformuna yatırılan Tron token’larının (TRX, BTT, JST, SUN, HT) 1:1 oranında kalıcı olarak destekleneceğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala