bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,314.16 6.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,999.89 7.57%
bnb
BNB (BNB) $ 575.11 4.43%
solana
Solana (SOL) $ 125.21 10.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499208 3.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.438399 5.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.13175 9.55%

Visa, Kripto Cüzdanı Başlatacağını Açıkladı

visa kripto cuzdani baslatacagini acikladiff

Birçok şirket kripto para birimleri ile ilgili olarak çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak ödeme devi Visa yaptığı açıklama ile kripto sektörünü yakından takip ettiğini gözler önüne seriyor. Son çıkan haberlere göre; ödeme devi Visa, kendi kripto para cüzdanını piyasaya sürmek için çalışıyor.

Visa, Kripto Cüzdanı için Harekete Geçti

Kaliforniya merkezli ödeme devi Visa, kendi kripto para cüzdanını piyasaya sürmek için çalışmalarına hız vermiş durumda. Bunun yanında ticari marka avukatı Mike Kondoudis’e göre, küresel finans devi Visa, kripto para birimiyle ilgili birkaç ticari marka başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

visa kripto cuzdani baslatacagini acikladief

Visa ayrıca kripto para birimlerini ve diğer Blockchain varlıklarını denetlemede kullanılan yazılımlar için başvuruda bulundu.  Visa, aynı zamanda müşterilerine, kullanıcıların sanal dünyada erişilebilecek eğlence, boş zaman veya eğlence amaçlı etkileşimde bulunabilecekleri sanal bir ortam sağlamayı planlıyor.  

Son olarak belirtmek gerekirse şirketin eski CEO’su Charlie Scharf, geçmişte Bitcoin hakkında bazı ilgi çekici şeyler olduğunu söylemişti. O dönemden bu yana şirket kripto para ve Blockchain’i benimsiyor.



Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala