bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,476.20 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,980.60 5.91%
bnb
BNB (BNB) $ 560.09 5.20%
solana
Solana (SOL) $ 125.07 7.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.494113 3.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435037 4.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133717 5.97%

Galaxy Digital, Chainlink Labs ile Ortaklık Kurdu

tukastan ortaklik ve satis hamlesi 1612884614 433

Son dönemde birçok şirket çalışmalarını hızlandırmak için ortaklık kurmaya başladı. Son olarak Finansal hizmetler firması Galaxy Digital, kripto fiyatlandırma verilerini Blockchain‘e getirmek için Chainlink Labs ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Galaxy Digital, Chainlink Labs ile El Sıkıştı

Finansal hizmetler firması Galaxy Digital, kripto fiyatlandırma verilerini Blockchain’e taşımak için Chainlink Labs ile iş birliği yaptı. Söz konusu bu hamle Chainlink’in oracle ağını kullanacak. Bununla beraber bu veriler, DeFi ekosistemindekiler de dahil olmak üzere birden fazla Blockchain uygulamasına doğrudan dağıtılacak.

galaxy digital 500 milyon dolar toplamayi planliyor

Galaxy’nin stratejik fırsatlar başkanı Zane Glauber, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Blockchain’ler harici verilerle önceden yüklenmiş olarak gelmiyor, bu nedenle yalnızca geleneksel olarak mevcut finansal sistemimizin etki alanı olan çeşitli karmaşık finansal yapılara güç sağlayabilecek spot dijital varlıklar için referans fiyatlar sağlıyoruz. Bu referans fiyatlar, tüm meseleleri zincirde çözmek için borç verme, borçlanma, opsiyonlar, vadeli işlemler ve daha fazlasıyla bağlantılı akıllı sözleşmelere yerleştirilebildikleri için önemlidir.

Glauber ayrıca kripto referans verilerinin DeFi ilkellerini veya DApp’lerini oluşturan geliştiricilere yardımcı olacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala