bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,476.20 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,980.60 5.91%
bnb
BNB (BNB) $ 560.09 5.20%
solana
Solana (SOL) $ 125.07 7.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.494113 3.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435037 4.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133717 5.97%

KKR, Özel Sermaye Fonunu Avalanche’ta Kullanıma Sundu

kkr ozel sermaye fonunu avalancheta kullanima sundu

Büyüyen kripto para dünyası, özel fonlarla birlikte daha da büyüyor. Fonlar ve yatırımlar, piyasa için önemli bir konumda yer alıyor. Son olarak Amerikan yatırım şirketi KKR, Sağlık Hizmetleri Stratejik Büyüme Fonu’nu Avalanche Blockchain ağında kullanıma sundu.

KKR, Avalanche’da Özel Sermaye Fonu’nu Kullanıma Sundu

Yatırım devi KKR, Özel Sermaye Fonu’nun bir kısmını en aktif Blockchain ağlarından birisi olan Avalanche’da kullanıma sundu.

kkr ozel sermaye fonunu avalancheta kullanima sundu

2021’in sonunda 471 milyar dolarlık varlığa sahip olan KKR yaptığı basın açıklamasına göre, yeni yatırımcıların katılımını üstlenecek dijital varlık yönetimi platformu Securitize Capital ile çalışıyor.

Kullanıclar, Securitize ile Avalanche Blockchain ağına tokenize edilmiş fon aracılığıyla KKR’ye yatırım yapabilecek.

KKR, tokenleştirilmiş sağlık bakım fonunun bireysel yatırımcılara daha erişilebilir bir yatırım aracı sağlayacağını belirtiyor.

KKR’de ABD özel servetinin genel müdürü ve eş başkanı Dan Parant konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:

Operasyonel verimsizlikleri dijitalleştirme ve bireysel yatırımcılar için kullanım kolaylığını artırma yeteneği ile Blockchain teknolojisi, özel pazarların geleceğinde önemli bir rol oynama potansiyeline sahip.

Securitize CEO’su Carlos Domingo ise “Bu yeni fon, kurumsal kaliteli ürünlere daha verimli erişim sağlayarak özel sermaye yatırımlarına erişimi demokratikleştirme yolunda önemli bir adım” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala