bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,022.89 1.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.46 4.37%
bnb
BNB (BNB) $ 592.58 1.92%
solana
Solana (SOL) $ 134.69 5.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515852 0.67%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454412 3.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142241 5.27%

Three Arrows Capital’in Kurucusu Zhu Su Sessizliğini Bozdu

three arrows capitalin kurucusu zhu su sessizligini bozdud

Son dönemde iflas haberi ile gündeme gelen Three Arrows Capital ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Su Zhu, hukuk danışmanından Three Arrows’un tasfiyecilerinin yasal temsilcilerine gönderilen ve Zhu ve kurucu ortağı Kyle Davies’i oynadığını ve girişimlerini görmezden geldiğini iddia eden bir e-postanın ekran görüntülerini yayınlayarak sessizliğini bozdu.

Three Arrows Capital’in kurucusu Zhu Su tasfiyecilerle işbirliği yapma konusundaki iyi niyetlerinin kötüye kullandığını söyledi.

Three Arrows Kurucusu Zhu Su‘dan Tasfiyecilerle İlgili Açıklama

Elde edilen son bilgilere göre; Three Arrows Capital Kurucu ortakları Su Zhu ve Kyle Davies, bugün New York’ta yapılacak olan mahkeme duruşmasına katılmayacak.

three arrows capitalin kurucusu zhu su sessizligini bozdudfd
Three Arrows Capital’in kurucusu Zhu Su

Three Arrows’un tasfiye memurlarının avukatları, Zhu ve Davies’in işlemlerde işbirliği yapmadıklarını ve yerlerinin bilinmediğini söyledi.

Three Arrows’un hukuk müşaviri, Singapur Avukatlık Yasası’ndan Christopher Daniel, müvekkillerinin fiziksel şiddet tehditleriyle ve Singapur Para Otoritesi’nden gelen bir dizi soruyla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala