bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,780.36 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,164.33 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 616.41 2.45%
solana
Solana (SOL) $ 148.15 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529544 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473554 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152475 0.97%

Ünlü Yatırımcı Raoul Pal, Web3’te Yeni Token Girişimini Kurdu

unlu yatirimci raoul pal web3te yeni token girisimini kurdu

Kripto para ekosistemi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu alanın genişlemesi için birçok kişi ve kurum çalışmalarını sürdürüyor. Real Vision CEO’su Raoul Pal‘da bunlardan biri. Ünlü yatırımcı Raoul Pal, web3‘te yeni bir girişim kurduğunu duyurdu.

Raoul Pal Web3’te Yeni Bir İş Kurdu

Ünlü yatırımcı Raoul Pal bir LinkedIn gönderisinde web3’te yeni bir iş kurduğunu söyledi. Pal, gönderide yeni web3 girişim ScienceMagic.Studios‘un “en büyük topluluklar ve markalarla çalışan bir token girişim stüdyosu” olduğunu belirtti. 

unlu yatirimci raoul pal web3te yeni token girisimini kurdu

Şirketin misyonunun dünyanın en büyük kültürel toplulukları olan müzik, moda, film/kitap/TV dizileri NFT ve metaverse kullanarak tokenize etmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Pal, yeni girişiminin yatırımcılarını Liberty City Ventures, Coinbase Ventures, DCG, Brevan Howard Digital ve diğer şirketleri içerdiğini söyledi. Ayrıca kurucu ortaklarını Delphi Digital’den Kevin Kelly ve Guardian Media Group’un eski CEO’su David Pemsel olarak tanımladı.

Sık sık kripto paralarla ilgili tahminini açıklayan Real Vision CEO’su Raoul Pal, geçtiğimiz yılının sonuna kadar Ethereum fiyatı için yüzde 300’lük bir artış beklediğini belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala