bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,640.32 2.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,249.13 1.01%
bnb
BNB (BNB) $ 603.56 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 139.46 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518934 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462269 0.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145861 0.92%

BnkToTheFuture’dan Celsius için Kurtarma Planı

BnkToTheFuturedan Celsius için Kurtarma Plani

Küresel olarak enflasyon, olası resesyon ve piyasalarda yaşanan düşüş, yatırımcıları oldukça olumsuz bir hava yaratmış durumda. Kripto para piyasalarında da etkisini sert bir şekilde hissettiren bu durum, en çok da kripto yatırımcılarını ve kripto odalı şirketleri etkiledi. Bu şirketlerden biri olan Celsius, iflas sorunları ile boğuşurken önemli bir haber BnkToTheFuture‘dan geldi. Platform, Celsius’u kurtarmak için 3 plan önerdi.

BnkToTheFuture'dan Celsius için Kurtarma Planı

BnkToTheFuture’dan Celsius için 3 Yeni Kurtarma Planı

BnkToTheFuture, Cayman Adaları Para Otoritesi nezdinde hariç tutulan menkul kıymetler işletmesi olarak kayıtlı bir kripto yatırım platformu olarak karşımıza çıkıyor. Platform Celsius’un yüzde 5’ine sahip durumda. Kısa bir süre önce paylaşılan bir duyuruda, Celsius’un çöküşünü engellemek için bir takım önerilerde bulundu:

“Bunun, yasal olarak Celsius yönetim kurulu tarafından göz ardı edilemeyecek yasal hissedar haklarımızın bir parçası olarak bir hissedar toplantısı yapmamıza izin verdiğine inanıyoruz”

İlk teklif, mevduat sahiplerinin “finansal mühendislik yoluyla herhangi bir toparlanmadan” yararlanmalarını sağlayacak olan Celsius’un yeniden yapılandırılması ve yeniden başlatılması çağrısında bulunuyor. Bunun, ek token’ların verilmesi veya ek bağış toplama anlamına gelebileceği düşünülüyor.

İkinci öneri, en etkili Bitcoin (BTC) sahiplerinden bir havuz oluşturmak ve Celsius için önemli miktarda sermaye toplamak amacıyla “toplulukla birlikte yatırım yapmalarını” sağlamak. BnkToTheFuture, yaklaşık 1.039 yatırımcının katıldığı Celsius için 20 milyon doların üzerinde bir önceki bağış toplama işlemini gerçekleştirdiğini açıkladı.

Üçüncü teklif ise “yeni bir kuruluş ve ekibin yeniden inşa etmesine ve mevduat sahiplerini bütünleştirmesine izin veren bir operasyonel plan oluşturmak”. Ancak BnkToTheFuture, hareketin “riskler ve fonların tam olarak geri kazanılmasının garanti edilmediğini” içereceğini vurguluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala