bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,446.20 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,988.61 5.72%
bnb
BNB (BNB) $ 568.25 3.84%
solana
Solana (SOL) $ 124.82 7.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496137 3.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434612 4.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132891 6.18%

Beyrut’taki Üniversitede Kripto Para Odaklı Dersler Verilecek

beyruttaki universitede kripto para odakli dersler verilecek

Kripto para ekosistemine ilgi arttıkça birçok kurum ve kuruluş bu alan için çalışmalar yapmaya başladı. Eğitim sektörü de kripto piyasasına kayıtsız kalmadı. Dünyada ve Türkiye’de bu konuda eğitimler, dersler ve seminerler verilmeye başlandı. İnsanların bu alanı doğru anlaması ve bilgilenmesi için birçok kurum harekete geçti. Beyrut’taki bir Üniversite de kripto para odaklı dersler vermeye başlayacak.

Beyrut Amerikan Üniversitesi’nden Kripto Para ve Blockchain Dersleri

Beyrut Amerikan Üniversitesi, kripto para birimi ve Blockchain uygulamalarına odaklanan dersler vermeye hazırlanıyor.

beyruttaki universitede kripto para odakli dersler verilecek

Lübnan’da kripto para odaklı derslerin başında Gizlilik odaklı Nym Technologies’in kurucu programcısı Harry Halpin bulunuyor. Geçtiğimiz yıl da “Blockchain for Business” kursunu veren Halpin, kripto para ve Blockchain programının üniversite için yeni bir deneyim olduğunu aktardı.

Yeni müfredata göre, üniversitenin Temmuz ayından itibaren profesyoneller için bir DeFi modülü ekleyerek lisansüstü öğrencilere ayrı kurslar vermeyi hedefliyor.

Halpin, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Gerçekten ihtiyacımız olan şey, bu alanda iyi işler yapacağını düşündüğüm öğrencilerin becerilerini geliştirmek. Kripto para ekosistemini, Blockchain sektörünü daha iyi anlayan ve uygulayabilen yetenekli programcılar yetiştirmek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala