bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,518.29 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.36 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 614.51 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 144.74 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52653 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470916 1.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151469 0.28%

3AC Kurucuları Yeni Kripto Para Borsaları İçin Fon Topluyor

3AC borclarini ödemeye hazirlaniyor

İflas eden kripto hedge platformu Three Arrows Capital (3AC) ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İflas süreci devam eden Three Arrows Capital’in kurucuları yeni bir girişim için fon arayışına çıktı.

İflas Eden 3AC Kurucularından Yeni Girişim

Konu hakkında bilgisi olan iki kişinin aktardıklarına göre, iflas eden kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies, GTX isimli yeni bir kripto para borsası başlatmayı planlıyor. Su Zhu ve Kyle Davies GTX isimli kripto para borsası için 25 milyon dolarlık bir fon toplamayı hedefliyor.

3ac kuruculari yeni kripto para borsalari icin fon topluyor 2

Su Zhu ve Kyle Davies’in yeni girişimleri için fon toplama planları, bir zamanların dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX’in iflas başvurusunda bulunmasından iki ay sonra geldi. Oluşturulacak olan yeni kripto para borsası mevduat sahiplerine FTX taleplerini GTX’e aktarmaya ve USDG isimli bir kripto para biriminde anında kredi alma olanağı sunan yeni bir senaryo ile birlikte gelecek.

Oluşturulacak olan yeni kripto para borsasının isminin GTX olarak seçilmesinin de özel bir nedeni bulunuyor. Bunun anlamı ise alfabede “G” harfinin “F” harfinden sonra gelmesi olarak tanımlanıyor. Bu anlamda GTX kripto para borsası iflas eden FTX kripto para borsasının ileri bir dönüşümü olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala