bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,261.22 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.71 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 594.28 1.73%
solana
Solana (SOL) $ 147.29 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531284 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461267 0.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162815 2.00%

YouTube, Web3 ve NFT’lerde İnanılmaz Potansiyel Görüyor

YouTube Web3 ve NFTlerde İnanilmaz Potansiyel Görüyor

Dev şirketlerin kripto sektörüne olan ilgisini gün geçtikçe artıyor. Son olarak YouTube da paylaştığı bir blog’da, içerik oluşturucular için Blockchain ve NFT‘ler gibi Web3 teknolojisinin olumlu yanlarından bahsetti. YouTube’un Baş Ürün Sorumlusu Neal Mohan ise blog yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Web3, içerik oluşturucular için yeni fırsatlar sunuyor. Blockchain ve NFT’ler gibi yeni teknolojilerin, içerik oluşturucuların hayranlarıyla daha derin ilişkiler kurmasına izin verebileceğine inanıyoruz.  birlikte yeni projeler üzerinde işbirliği yapabilecek ve daha önce mümkün olmayan şekillerde para kazanabilecekler”

youtube nft sektorune goz kirpti

Youtube Web3 ve NFT’lere Göz Kırptı

YouTube’daki Web3 teknolojisinin olası kullanım örnekleri arasında, hayran tarafından doğrulanabilir ve videolar, fotoğraflar, sanat eserleri gibi medyaya benzersiz şekilde sahip olunması gibi pek çok fikir bulunuyor. YouTube, 2021’de içerik oluşturucuların işlerinden gelir elde etmesinin bir yolu olan İş Ortağı Programı’nda iki milyondan fazla kullanıcı kazanmıştı. Durum böyle olunca NFT teknolojisi gibi bir devrim, şirketin oldukça yararlanabileceği bir ortam oluşturabilir.

Öyle ki yazısının devamında bu teknolojilerin inanılmaz olduğunu belirten Mohan, “Bu yeni teknolojilere sorumlu bir şekilde yaklaştığımızdan emin olmak için dikkate alınması gereken çok şey var, ancak inanılmaz bir potansiyel olduğunu da düşünüyoruz” diye yazdı. 

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala