bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,161.19 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.14 0.62%
bnb
BNB (BNB) $ 588.13 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 147.05 0.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529411 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458945 2.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160843 2.06%

Yönetmen Quentin Tarantino, NFT Dizisini Yayınlayacak

yonetmen quentin tarantino nft dizisini yayinlayacak 2

Ünlü yönetmen Quentin TarantinoPulp Fiction’dan daha önce hiç görülmemiş el yazısı senaryolar ve yorumlardan oluşan yedi NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tarantino, yaptığı açıklamada, “Pulp Fiction‘dan bu özel sahneleri hayranlara sunmaktan heyecan duyuyorum ” dedi.

Gişede yaklaşık 214 milyon dolar kazandıran orijinal film Pulp Fiction, Tarantino’nun 1994’te En İyi Senaryo Oscar’ını kazanmasını sağlayan film olma özeliği taşıyor.

yonetmen quentin tarantino nft dizisini yayinlayacak

NFT Alanına Quentin Tarantino da Katıldı

Quentin Tarantino imzalı NFT koleksiyonu Secret Network Blockchain ağı üzerinede basılacak. Ek olarak koleksiyonun OpenSea üzerinden satışa çıkarılacak.

Pulp Finction NFT’si OpenSea açık artırmada gitmek için ayarlansa da, resmi bir tarih henüz açıklanmadı.

Tarantino konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Secret Network üzerindeki NFT’lerin fikri, özellikle onu satın alan kişilerle paylaşabilmemse, benim için ve popüler kültürde son derece değerli. Daha önce hiç görülmemiş bir şeyi paylaşmak istiyorum.”

Secret Network’ün kurucularından Guy Zyskind ise Secret Networok hakkında şunlara yer verdi:

“Sanat topluluğu yeniliklerle canlanıyor ve medya, teknolojiyle ilgili tüm potansiyel kullanım örneklerini aktif olarak araştırıyor. Artık Secret Network’ün izniyle gizlilik ve erişim kontrollerimiz var. Nihayetinde bu, bir dizi yeni potansiyel kullanım senaryosunu mümkün kılacaktır.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala