bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,209.47 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,945.11 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 567.76 3.11%
solana
Solana (SOL) $ 159.16 2.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517987 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457964 1.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149806 2.38%

Yargıç, SEC ve Binance.US’in belgeler konusundaki sorunları çözmesini istedi

Court of Law and Justice Trial Session: Imparcial Honorable Judge Pronouncing Sentence, striking Gavel. Focus on Mallet, Hammer. Cinematic Shot of Dramatic Not Guilty Verdict. Close up Shot.

SEC ve Binance.US davasında bugün gerçekleştirilen duruşmada, bölge yargıcı anlaşmazlığın azaltılması çağrısında bulundu.

Yargıç, konuyla ilgili olarak Binance ve SEC’in birlikte çalışması gerektiğini söyledi. Regülatör, müşteri varlıklarının Binance.US’de nasıl işlendiğine dair belge talep etmişti.

SEC, Binance US’in ana şirketi BAM’i belge üretme konusunda yavaş olmakla suçlamış ve sürecin yavaş ilerlediğini vurgulamıştı. Binance.US ise SEC’in taleplerinin “oldukça külfetli” olduğunu söyledi.

Gerginlik azaltılmalı

ABD Columbia Bölgesi Bölge Mahkemesi Hakimi Zia Faruqui, mahkemede yapmış olduğu çağrıda şu ifadelere yer verdi:

“Hepinizin gerginliği azaltmaya, geçmişi unutmaya ve çözebileceğinizi düşündüğünüz şeylerden bazılarını çözmenize ihtiyacım var”

SEC, müşteri varlıklarına ilişkin taleplerinin BAM tarafından karşılanmadığını iddia etti.

SEC ve BAM, yeni duruşmanın 12 Ekim’de yapılmasını kabul etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala