bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,836.03 4.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,017.33 2.89%
bnb
BNB (BNB) $ 567.38 3.59%
solana
Solana (SOL) $ 141.46 8.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522689 2.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461206 3.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.135399 7.20%

Winklevoss Kardeşler: Demokratlar Genç Seçmenleri Kaybedecek

winklevoss ikizleri gemini davasi icin mahkemeye basvurdufbdsbg

Gemini borsasının kurucuları Winklevoss kardeşler, ABD’de kripto piyasası ile ilgili yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Winklevoss ikizleri, Demokratların kriptoya karşı verdiği savaş nedeniyle kritik seçmenleri kaybedeceklerini ifade ettiler. Son seçimlerde gençlerin Demokratlara oy verdiği belirtilirken, kripto politikasının nasıl etkileyeceği bilinmiyor.

genesise en hizli tepki yine winklevosstan1

Winklevoss İkizleri, Demokratları Eleştirdi

Winklevoss ikizleri, ABD‘de Joe Biden ve Demokrat Parti’nin kriptoya karşı tavrının oy kaybına yol açacağını savundu. Gemini’nin kurucuları, Demokratların genç seçmenleri kaybedeceği görüşünü paylaştı. Cameron Winklevoss, Demokratların bir önceki seçimleri kazanmak için çok önemli olan genç seçmenlere açtığı savaş nedeniyle bütün bir nesli yabancılaştıracağını ifade etti. Cameron Winklevoss, paylaşımlarında Başkan Joe Biden, Senatör Elizabeth Warren ve SEC Başkanı Gary Gensler’i hedef aldı. Tyler Winklevoss da Warren ve Gensler‘in Demokratların 2024 seçimlerini kaybetmesine neden olacağını iddia etti.

SEC Başkanı Gensler, ABD’de kripto sektörüne karşı tavrın baş aktörü konumunda bulunuyor. Senatör Warren ise kripto karşı olduğunu ifade ediyor. ABD‘de seçimler 5 Kasım 2024’te yapılacak. Başkanlık seçimleri ile birlikte Temsilciler Meclisi ve Senato üyeleri de seçilecek. Seçimlerde Meclis’teki 435 sandalyenin tamamı ile Senato’daki 100 sandalyeden 34’ü için yarış yapılacak. 18-29 yaş arası genç seçmenler Demokratlar için önemli bir oy bloğunu oluşturuyor. 2022 yılındaki ara seçimlerinden elde edilen verilere göre gençlerin yüzde 63’ü Demokratlara, yüzde 35’i ise Cumhuriyetçilere oy veriyor. Uzmanlar, Demokratların kripto politikasının genç seçmenler üzerindeki etkisinin net olmadığını ifade ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala