bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,451.93 3.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,982.96 1.43%
bnb
BNB (BNB) $ 566.84 2.58%
solana
Solana (SOL) $ 138.59 3.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520928 1.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450814 0.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133153 3.76%

WBC Dünya Ağır Siklet Şampiyonundan Floki Inu (FLOKI) Paylaşımı

wbc dunya agir siklet sampiyonundan floki inu floki paylasimi

Britanyalı WBC Dünya Ağır Siklet Şampiyonu Tyson Fury’den dikkat çeken Floki (FLOKI) paylaşımı geldi. Ünlü boksör Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla Floki Inu’ya olan desteğini dile getirdi. Paylaşımında FLOKI’yi benimseyen Fury, şu ifadelere yer verdi:

“Floki’nin tüm dünyada güçlü ortaklıklar kurduğunu söylediğimde bana güvenin. Floki Inu’nun bundan sonra ne yapacağını görene kadar bekleyin! Kripto alanı bizimki gibi bir proje, ekip ve vizyon bekliyordu! Bir Floki Viking olmaktan gurur duyuyorum! Sonraki durak Valhalla!”

wbc dunya agir siklet sampiyonundan floki inu floki paylasimi 2

Floki Inu (FLOKI) Küresel Reklam Aktivitesini Artırıyor

Son dönemde yaptığı reklamlarla dikkat çeken Floki Inu, birçok noktada kendisini gösteriyor. Kısa bir süre önce siz değerli okurlarımızla Floki Inu’nun Burj Khalifa üzerinde yansıtılarak lansman düzenleyeceğini duyurmuştuk.

Son olarak milyonlarca takipçisi olan ve spor dünyasında oldukça popüler olan Tyson Fury ile topluluğuna hitap edep Floki Inu, popülerliğini artırmışa benziyor.

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre Floki’nin (FLOKI) 0.000149 dolardan fiyatlandığını ve piyasa değerinin 1.346.659.823 dolar olduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala