bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,371.78 6.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,025.15 3.90%
bnb
BNB (BNB) $ 585.63 3.02%
solana
Solana (SOL) $ 163.12 13.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520741 3.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45789 5.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156396 4.90%

Varlık Yöneticisi Investcorp, Blockchain Fonu Oluşturuyor

varlik yoneticisi investcorp blockchain fonu olusturuyor

Blockchain teknolojisinin gelişme kaydetmesi ile birlikte bu alandaki yatırımlar da beraberinde artış gösteriyor. Bu kez Orta Doğu’nun en büyük alternatif varlık yöneticisi Investcorp Holdings, Blockchain altyapısı, borsalar, DeFi gibi alanlarda çalışan şirketlere yatırım yapmak üzere bir fon oluşturuyor.

Investcorp Holdingsden Blockchain Fonu

Varlık yöneticisi Investcorp Holdings‘in başlatacağı fon, yatırımcıların Blockchain ekosisteminin hızlı ilerlemesine erken tanıtım yapmalarını sağlayacak. Öncelikle yine Blockchain altyapısı, platformlar ve borsalar, merkezi olmayan finans (DeFi) ve bilgi analitiği ile karşılaştırılabilir olması gerekiyor.

Investcorp’un Abu Dabi ofisinden yönetilecek olan Fon, küresel olarak dağıtılacak ve Blockchain teknolojisi tarafından yönlendirilen bir sonraki dijital evrime öncülük eden şirketlere yapılan yatırımlara odaklanacak.

Investcorp CEO’su Hazem Ben-Gacem fon ile ilgili olarak şunları söyledi:

Disiplinli ve kanıtlanmış yaklaşımımızla desteklenen müşterilerimize yenilikçi ve cesur yatırım fikirleri sunmak, son kırk yılda başarımızın önemli bir unsuru olmuştur. Teknoloji yatırımında güçlü bir geçmişe sahibiz ve bu hızla büyüyen teknoloji alanında kurumsal uzmanlığımızı ve küresel erişimimizi sağlayacağız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala