bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,466.00 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,064.13 0.15%
bnb
BNB (BNB) $ 593.46 1.09%
solana
Solana (SOL) $ 154.27 1.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.541749 2.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451384 1.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155233 0.08%

Twitter’ın Kripto Bölümü Başkanı Şirketten Ayrıldı

twitterin kripto bolumu baskani sirketten ayrildi

Sosyal medya platformu Twitter’ı geçtiğimiz haftalarda satın alan Elon Musk, önemli bir yöneticisini kaybetti. Twitter’ın kripto bölümünde başkanlık görevini yerine getiren Tess Rinearson, görevinden ayrıldı.

Twitter, Kripto Bölümü Yöneticisini Kaybetti

Bloomberg tarafından yapılan haberde, Twitter’ın kripto ekibine liderlik eden Tess Rinearson, şirketin Elon Musk tarafından satın alınmasının ardından gerçekleşen çok sayıdan işten çıkarma ve istifaya katıldı.

Kıdemli bir yazılım mühendisi olan Hamdi Allam da Twitter’ın kripto bölümünden ayrıldı. Elon Musk’ın maliyetleri düşürmek istemesiyle birlikte Twitter’da toplu işten çıkarmalara girmişti.

twitterin kripto bolumu baskani sirketten ayrildi 2

Blockchain ile yakınlaşan Twitter’ın bu hamlesi, kripto şirketleri ve kripto toplulukları tarafından olumlu karşılanmıştı. Twitter bununla birlikte Blockchain teknolojisini platform üzerinde kullanıcıları için faydalı olabilecek özelliklerle sunmaya başladı.

Son olarak yine kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre Elon Musk’ın yeni kurallarına uymak istemeyen Twitter çalışanları işten çıkmak için istifa etmeye başladı. WSJ’nin haberine göre 1.200 Twitter çalışanı Elon Musk’ın kurallarına tepki göstermek adına istifa etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala