bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,357.71 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,013.72 1.92%
bnb
BNB (BNB) $ 577.60 1.95%
solana
Solana (SOL) $ 148.67 3.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524172 3.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441835 2.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150167 4.34%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 12 – 18 Kasım

Turkiyede ve Dunyada Haftanin Trend Coinleri 12 18 Kasim

Kripto para sektörü oldukça kritik bir dönemden geçiyor. Öyle ki FTX krizine Terra’dan sonra gelen en büyük kriz desek sanıyoruz abartmış olmayız. Bu noktada birçok kripto para düşüşe geçerken, başta Bitcoin (BTC) olmak üzere birçok kripto yüzde 15’in üzerinde değer kaybı yaşadı. Doğal olarak haftanın trend coin’leri de yaşanan krizde yer alan kripto paralar ile yeniden şekillendi. Gelin haftanın trend olan coin’lerine CoinGecko‘nun listesi ile göz atalım.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 12 – 18 Kasım

Kripto para piyasası oldukça dalgalı günlerden geçerken belki de FTX krizinden en çok etkilenen kripto para FTT’den sonra Solana (SOL) oldu. Öyle ki SOL, yüzde 35’in üzerinde düşüşler yaşadı. Doğal olarak yatırımcıların gözü de SOL’un üzerinde oldu. Türkiye’de haftanın en tren coin’i olmayı başaran Solana (SOL), fiyat konusunda ise düşüşü sürdürüyor.

CoinGecko listelerinin vazgeçilmez ismi STEPN yine listeminse 2. sırada yer almaya devam etti. Listenin devamında ise sırasıyla Bitcoin, Aleph Zero ve Hacken yer aldı.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 12 – 18 Kasım

Dünyada bu haftanın trendler listesinde ilk sırada Cronos yer aldı. Proje son dönemde yaptığı atılımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken ne yazık ki aynı performansı fiyat konusunda gösteremedi. Ancak haftanın trendleri listesinde ilk sırada yer almayı başardı.

Listenin devamında yaşadığı düşüşler ile Türkiye’de de ilk sırada yer alan Solana yer aldı. Solana fiyat konusunda yatırımcısını üzse de piyasa değeri artışa geçti. Listenin devamında ise sırasıyla Trust Wallet, GMX, Aptos, Dejitaru Tsuka yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala