bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,571.03 0.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.83 0.14%
bnb
BNB (BNB) $ 585.01 0.03%
solana
Solana (SOL) $ 145.16 0.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52863 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457024 2.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16185 7.53%

Terra (LUNA) Yönetimi, Token Yakımına Yeşil Işık Yaktı

Terra LUNA Yönetimi Token Yakimina Yeşil Işik Yakti

Son haftaların en çok konuşulan konuları arasında yer alan Terra (LUNA) ile ilgili olarak yeni gelişmeler meydana geliyor. Bu kez Terra (LUNA) token yakım işlemi ile gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak Terra’nın çekirdek geliştiricileri, bir yönetim oylamasının ardından topluluk havuzundan 1,3 milyar UST yakmak için onay aldı.

Terra (LUNA) Yönetiminden Token Yakımına Onay Geldi

Kripto para dünyasının son günlerde odak noktası Terra (LUNA) bu kez token yakım işlemi ile gündemde. CoinGecko verilerine göre bu onay, mevcut 11,2 milyar UST arzının yaklaşık yüzde 11’ine tekabül ediyor.

terra luna yonetimi token yakimina yesil isik yaktifs

Teklifin yüzde 99,3 gibi büyük bir oranla onaylanmasını da dikkat çekti. Onayın ardından Terraform Labs, yakma işlemini yürütmeyi sürdürecek.

Süreç iki aşamada gerçekleştirilecek. Yakım işleminin ilk basamağında Terra topluluk havuzundan, tedarikten kalıcı olarak çıkarılacağı bir yakma modülüne yaklaşık 1 milyar UST gönderecek. Ardından Terraform Labs ekibi, Ethereum Blockchain’inden 370 milyon UST’yi yok edecek.

Kısa süre önce Terraform Labs CEO’su Do Kwon, Terra’nın (LUNA) yakım işlemi ile ilgili bir açıklama yapmıştı. Terra CEO’su, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda Terra (LUNA) tokenlarını yakmanın iyi bir fikir olmadığını söylemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala