bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,898.92 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.20 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 575.35 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 173.47 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519587 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476612 1.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152022 0.10%

Do Kwon, Terra’nın (LUNA) Yakılmasını Desteklemiyor

do kwon terranin luna yakilmasini desteklemiyora

Son haftaların belki de en çok dikkat çeken konularından biri olan Terra (LUNA) krizi olduğunu söyleyebiliriz. Terra (LUNA) ile ilgili olarak gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Terraform Labs CEO’su Do Kwon‘dan Terra’nın (LUNA) yakım işlemi ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Do Kwon: Terra’nın (LUNA) Yakılması İyi Bir Fikir Değil

Terra CEO’su Do Kwon, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda Terra (LUNA) tokenlarını yakmanın iyi bir fikir olmadığını söyledi.

Terraform Labs CEO’su Do Kwon, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada token yakım işlemi ile ilgili olarak şunları söyledi:

Yakım için verdiğim adrese tokenlarınızı göndermek iyi bir fikir değil. Tokenlarınızı kaybetmekten başka hiçbir işe yaramaz.

Do Kwon, kullanıcılarına bir yanık adresi vermiş olmasına rağmen, yapılacak bu işlem ile “hiçbir şey olmayacağından” ve birinin tokenlerini yok etmenin anlamsız olduğu konusunda uyardı. Bunun yanında Mayıs ayının başlarında, Luna’nın dolaşımdaki arzı sadece birkaç gün içinde 340 milyondan 6,5 trilyona ulaşmıştı.

Kwon kısa süre önce ekosistemi canlandırmak için kurtarma önerisinde bulunmuştu. Ancak, teklifin oylamanın ortasında değiştirilmesi bazı tartışmalara neden oldu.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala