bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,003.95 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.41 2.65%
bnb
BNB (BNB) $ 579.80 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 173.06 2.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524279 0.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482483 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155585 1.97%

Silvergate, 230 Çalışanını İşten Çıkarmaya Hazırlanıyor

silvergate 230 calisanini isten cikarmaya hazirlaniyoret

Dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar, şirketleri küçülmeye itmeye devam ediyor. Kısa süre önce sosyal medya devi Twitter da çalışanlarının yarısı ile yollarını ayırmıştı. Son olarak işten çıkarma furyasına Silvergate Capital de katıldı.

Silvergate, 230 Çalışanını İşten Çıkarmaya Karar Verdi

Silvergate Capital, çöken Silvergate Bank’ın ana şirketinin New York Menkul Kıymetler Borsası’ndan çıkarılacağını ve 230 çalışanının da işten ayrılacağını açıkladı. Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yapılan bir başvuruda Silvergate Capital, 230 personelin 12 Mayıs’tan itibaren ayrılacağını söyledi.

Silvergate Bank‘ın tasfiye sürecini sürdürmek için yaklaşık 80 memur ve çalışan geride kalacak. Silvergate’in tahmini personel çekme maliyetleri, işe yerleştirme programlarının yanı sıra kıdem tazminatı, elde tutma ve ikramiye ödemeleri ile ilgili harcamalarla birlikte yaklaşık 13,6 milyon dolara inecek.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra şirket, düzenleyici ve diğer incelemeler ve bekleyen soruşturmalarla ilgili sürekli gelişmeler nedeniyle zorluklar ve yasal işlem ve bankanın tasfiye sürecinden kaynaklanan yükümlülüklere atıfta bulundu.

Silvergate, değeri korumak için maliyetleri ve harcamaları en aza indirmenin paydaşların en yüksek yararına olduğuna karar verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala