bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,150.72 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,969.40 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 574.79 1.79%
solana
Solana (SOL) $ 167.64 3.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519395 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468281 2.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151959 2.52%

Shiba Inu Moda Etkinliği İtalya’da Düzenlenecek

shiba inu moda etkinligi italyada duzenlenecek

Kripto şirketleri daha geniş kitlelere ulaşmak için yeni sponsorluk anlaşmaları imzalamaya devam ediyor. İtalyan moda markası John Richmond, meme kripto para birimi Shiba Inu ile iş birliğine giden son şirket oldu.

Shiba Inu Modaya Adım Attı

İtalyan moda markası John Richmond, meme kripto para birimi Shiba Inu ile yaptığı son iş birliğini duyurmak için bir paylaşım yaptı. Kurulan yeni iş birliğinin sonuçlarını sergileyen “çok özel” bir etkinliğin Kuzey İtalya’da yer alan Lombardiya bölgesinin başkenti olan Milano’da gerçekleşeceği düşünülüyor.

shiba inu moda etkinligi italyada duzenlenecek 2

Fütüristik video klip, John Richmond tarafından hazırlanan kıyafetleri gitmiş mankenleri bir Shiba Inu logosunun önünde ve çölün ortasında bir yılanın önünde yüzerken gösteriyor. John Richmond, söz konusu Shiba Inu ortaklığının, Milano Moda Haftası’nda “tüm beklentileri sarstığını” belirtiyor.

Milano Moda Haftası SS23, 20 Eylül’de ciddi bir şekilde başladı ve moda meraklıları sektördeki en büyük yıldızlara bir göz atma fırsatı buldu. Moda haftasına katılan dev moda markaları arasında Gucci, Alberta Ferretti, Prada, Bottega Veneta ve diğer önemli markalar yer alıyor. Son olarak Shiba Inu ekibi geçtiğimiz aylarda John Richmond ile “son teknoloji” ortaklığını duyurmuştu. Duyurulan bu yeni ortaklık ise iki şirket arasında yeni ortaklıkların kurulabileceğinin bir işareti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala