bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,424.73 1.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,011.48 1.91%
bnb
BNB (BNB) $ 578.35 1.88%
solana
Solana (SOL) $ 148.62 2.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521942 3.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439828 3.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150307 4.15%

SEC ve Ripple Davasında E-posta Mücadelesi Devam Ediyor

sec ve ripple davasinda e posta mucadelesi devam ediyor 2

Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında uzun süredir devam eden davada her geçen gün yeni gelişmeler meydana geliyor. Bu kez ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Sulh Hakimi Sarah Netburn’e mahkemenin yakın tarihli müzakere süreci ayrıcalığı (DPP) kararına karşı çıkma niyetinde olduğunu bildirerek ek süre istedi. SEC ayrıca, son mektubunda yeni ayrıcalık iddialarını gündeme getirmeyi planladığını da söyledi.

SEC, Ripple Ek Savunmalar İleri Sürmeye Ek Keşif İsteyebileceğini Söyledi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple ek savunmalar ileri sürmeye karar verirse ek keşif isteyebileceğini söyledi.

sec ve ripple davasinda e posta mucadelesi devam ediyor

Kısa süre önce SEC’in eski yetkilisi William Hinman’ın ikinci en büyük kripto para biriminin bir menkul kıymet olmadığını beyan ettiği tartışmalı Ethereum konuşmasıyla ilgili e-postalar üretmesi gerektiğine karar verdi.

Davacı daha sonra yeniden değerlendirme talebinde bulundu, ancak bu haftanın başlarında yargıç tarafından reddedildi ve bu, bazılarının Ripple için büyük bir kazanç olarak nitelendirdi. 

SEC karardan memnun değil. Bunun yanında SEC, şu an için Ripple vakasında herhangi bir ek keşif yapmayı planlamıyor. Aynı zamanda mektup, hem davacının hem de bireysel davalıların gelecekte geri ödeme çözümüyle ilgili ek keşif talep edebileceğini söylüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala