bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,345.36 4.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,937.84 1.29%
bnb
BNB (BNB) $ 553.61 4.16%
solana
Solana (SOL) $ 131.42 4.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512531 2.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446417 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.12667 4.19%

Scott Melker (The Wolf of All Street) Kimdir ve Serveti Ne Kadar?

Scott Melker kimdir

Bu yazımızda Twitter’da The Wolf of All Streets olarak bilinen Scott Melker kimdir ve serveti ne kadar gibi en çok merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Twitter’ın yanı sırada YouTube’ta da The Wolf of All Streets adlı bir podcast programı yapan Scott Melker, kripto para topluluğundaki en popüler isimlerden biri.

Scott Melker’in kripto para cüzdanları üzerinde yapılan zincir üstü analizlerde ünlü kripto para kişiliğinin tahmini net servetinin 10 milyon dolar seviyesinde olduğu düşünülüyor.

Scott Melker Kimdir?

1999 yılında Pennsylvania Üniversitesi’nin Antropoloji bölümünden mezun olan Scott Melker, girişimci, yatırımcı, müzisyen ve DJ olarak tanınıyor. Üniversiteden mezun olduktan sonra 20 yıl boyunca müzik alanında kariyer yapan Scott Melker, Snoop Dogg, Kanye West, Wiz Khalifa ve diğer birçok ünlü isimle çalıştı. Böylelikle erken yaşta dünya turnelerine çıkan Melker, Avustralya’daki Beyond the Valley gibi büyük festivallerde çalarak para kazandı.

2017 yılında kripto paralarla tanışan Scott Melker’in 2023 yılı itibariyle Twitter’da 800 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Bu da onu Kripto para sektöründeki en önemli düşünce liderlerinden biri haline getiriyor.

Scott Melker Servetini Nasıl Kazandı?

Scott Melker servetinin büyük bir kısmını takipçilerine coin pompalayarak elde etti. Satın aldığı kripto paraları takipçileriyle paylaşan Melker, sonrasında takipçilerinin o coin’e akın etmesinin ardından yüklü miktarda satış yaparak ciddi kazançlar elde etti. Ancak takipçileri Scott Melker’in foyasını ortaya çıkarmayı başardı. Bu nedenle Scott Melker kripto para piyasasında güvenilir bir figür olarak değerlendirilmiyor.

Zira şüpheli ve dolandırıcılık odaklı geçmişi nedeniyle Scott Melker’in sosyal medya hesaplarını takip edilmesini önerilmiyor.

Son Düşünceler

Her ne kadar kripto para sektöründe güvenilir bir şahsiyet olarak görülmese Scott Melker hala sektörün en önemli figürlerinden birisi. 10 milyon dolarlık servete sahip olması da Scott Melker’in pazarlama ve coin pompalama konusunda ne kadar başarılı olduğunu kanıtlıyor.

Son olarak Scott Melker’in tavsiyelerine körü körüne yatırım yapmak para kaybetmenize yol açabilir. Bu nedenle yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmayı unutmayın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala