bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,475.47 4.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,047.73 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 574.54 2.73%
solana
Solana (SOL) $ 142.07 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522941 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462388 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.137906 6.11%

Şarkıcı Fatma Turgut, NFT Sektörüne Adım Attı

sarkici fatma turgut nft sektorune adim atti 2

Son aylarda NFT’ler giderek popüler bir hale geliyor. Ünlü isimlerin de NFT‘lere olan merakı gün geçtikçe artıyor. NFT tüm dünyada yaygınlaşırken, bu kez şarkıcı Fatma Turgut‘tan bir NFT hamlesi geldi. Turgut, “KaraFatma” markası üzerinden, 99 adet NFT eserini sergilemeye hazırlanıyor.

Fatma Turgut’un “KaraFatma” NFT Koleksiyonunu Bugün Satışa Sunacak

Ünlü şarkıcı Fatma Turgut‘ta NFT dünyasına adım atan ünlüler listesine girdi. Fatma Turgut‘un NFT koleksiyonunu bugün OpenSea’da satışa sunacak. Ayrıca Fatma Turgut, NFT eserini satın alanlara özel mektup da gönderecek. Bunun yanında Turgut, satın alma işlemi yapan ilk on kişiye ise yıl boyu kullanabileceği bir konser davetiyesi hediye edecek.

sarkici fatma turgut nft sektorune adim atti

Daha önce bildirdiğimiz gibi birçok ünlü NFT dünyasına hızla giriş yaptı. NFT dünyasına katılan isimleri hatırlatmak gerekirse; Cem Yılmaz CEMYILMAZMCMLXXIII isimli NFT koleksiyonunu ile giriş yapmıştı. Ardından Popüler şarkıcı Emre Aydın‘da, Twitter üzerinden takipçilerine “#nft formatındaki ilk şarkım yayında!” başlığıyla ile ilk NFT şarkısını yayınladığını açıklamıştı. Son olarak geçtiğimiz günlerde Can Bonomo’da NFT eserlerini OpenSea’da açık artırmaya çıkaracağını söylemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala