bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,739.08 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,047.65 2.02%
bnb
BNB (BNB) $ 558.57 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 142.20 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516137 2.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.488843 5.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15272 0.31%

Emre Aydın İlk NFT Şarkısını Yayınladı

emre aydin ilk nft sarkisini yayinladi

Popüler şarkıcı Emre Aydın, Twitter üzerinden takipçilerine “#nft formatındaki ilk şarkım yayında!” başlığıyla yaptığı bir paylaşım ile ilk NFT şarkısını yayınladığını açıkladı. Aydın’ın şarkısı “Ratatan”, OpenSea üzerinden alıcılarını bekliyor.

emre-aydin-ilk-nft-sarkisini-yayinladi

OpenSea üzerinden 1 Ekim saat 23.30’da şarkısını NFT olarak basan Emre Aydın, ilk teklifini bozkarakasli isimli bir kullanıcıdan aldı. Kullanıcı NFT esere 0.04 ETH teklifte bulundu. Ancak Emre Aydın, eseri 1 saat sonra 1.9 ETH’den listeledi. Emre Aydın’ın 1.9 Ethereum’luk listeleme fiyatı haberimiz yazımı itibarıyla 8,259 dolara tekabül ediyor.

Emre aydin ilk nftsini yayinladi

Emre Aydın İlk NFT Şarkısını OpenSea Üzerinden Yayınladı

Emre Aydın, şarkısını NFT olarak piyasaya süren ilk şarkıcı değil. Daha önce Eminem ve Grimes gibi ünlü isimler eserlerini NFT olarak basıp satmıştı.

Son dönemde hızla artan popülaritesiyle NFT’ler sanatçılarında odağına takılmış durumda. Dünya çapında birçok sanatçı eserleri NFT platformlarında satışa çıkartmaya başladı. Özellikle yakın dönemde Cem Yılmaz’ın çizdiği resimlerin NFT’leri oldukça dikkat çekmişti.

Diğer taraftan Eminem adlı rapçinin NFT şarkısı “Tools of the Trade” ve “Still D.G.A.F.”‘ın 50 baskısını 5.000’er dolardan satılığa çıkartmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala