bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,922.93 0.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.56 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 578.13 0.38%
solana
Solana (SOL) $ 168.39 3.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514784 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471819 1.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150039 1.96%

Sam Bankman-Fried, Twitter’da Saçma Açıklamalarına Devam Ediyor

sam bankman fried twitterda sacma aciklamalarina devam ediyor

Eski FTX CEO’su Sam Bankman Fried (SBF), Twitter’da şifreli bir mesaj dizisine devam ederek, FTX ABD’nin tüm müşterilere borcunu ödemeye yetecek kadar parası olduğunu belirtti. SBF açıklamasının devamında “herkesin aynı fikirde olması gerekmediğini” söyledi.

Sam Bankman-Fried, FTX Hakkında Yeni Açıklamalar Yaptı

Kısa bir süre öncesine kadar dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası olan FTX geçtiğimiz hafta iflas başvurusunda bulunmuştu. FTX’in iflas başvurusundan önce istifa eden eski CEO Sam Bankman-Fried, kaybolan itibarını onarmak adına yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. SBF’nin bu açıklamaları durumu daha karmaşık hale getiriyor.

sam bankman fried twitterda sacma aciklamalarina devam ediyor 2

Twitter üzerinden şifreli mesaj paylaşımlarına devam eden SBF, şifreli mesajların yanı sıra açıklamalar da yapıyor. SBF açıklamasında “FTX ABD’nin tüm müşterilerinin parasını ödeyecek kadar varlığının olduğunu belirtti.” SBF bu açıklamasının ardından herkesin aynı şekilde düşünmeyebileceğini de belirtti.

MIT mezunu olan ve bir zamanlar değeri 30 milyar doları aşan bir kripto para borsası imparatorluğu olan FTX ve FTX US şirketlerini kuran SBF, şirketleri iflas başvurusunda bulunmadan önce FTX’in CEO’luk görevinden istifa etmişti. FTX’in çöküşüyle ilgili olarak başta ABD’li kurumlar olmak üzere ülkemizde de MASAK tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala