bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,260.02 0.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.76 0.90%
bnb
BNB (BNB) $ 580.83 0.30%
solana
Solana (SOL) $ 170.95 1.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517155 1.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475868 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151755 2.22%

Sam Bankman-Fried, duruşma öncesinde hapse atıldı

sam bankman fried durusma oncesinde hapse atildi

Bir zamanların en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX’in kurucu ortaklarından Sam Bankman-Fried ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sam Bankman-Fried, duruşma öncesinde hapse atıldı.

Sam Bankman-Fried, Dava Öncesinde Hapse Atıldı

FTX finansal imparatorluğunun genç eski CEO’su Sam Bankman-Fried, Cuma günü mahkemede karşı karşıya geldi. 31 yaşındaki Bankman-Fried, ABD Adalet Bakanlığı tarafından kefalet şartlarını ihlal ettiği gerekçesiyle tutuklanmak üzere çağrıldı.

Bu, Sam Bankman-Fried’in eski FTX.US genel danışmanı Ryne Miller’la bağlantıya geçmesi ve Super Bowl’u izlemek amacıyla sanal özel bir ağ kullanmasıyla ilgili olarak gerçekleşti. Bankman-Fried’in avukatları, müvekkillerinin böyle bir hareketle bir tanığı etkilemeye çalıştığı iddiasını reddetti. Onlar ayrıca, müvekkillerinin tutuklanmasının duruşmanın karmaşıklığını artıracağını öne sürdüler. Ancak ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi Yargıcı Lewis Kaplan, bu iddiaları kabul etmedi.

Sam Bankman-Fried şimdi Ekim 2023 tarihinde dolandırıcılık, emtia dolandırıcılığı, menkul kıymet dolandırıcılığı, kara para aklama ve benzeri suçlamalarla yargılanacak. Ayrıca, Adalet Bakanlığı’nın getirdiği ek suçlamalar nedeniyle mart ayında başka bir duruşma daha olacak.

Bu karmaşık davanın her iki tarafının da duruşma öncesi belirli taleplerde bulunması gerekmekte ve bu taleplerin en geç 14 Ağustos Pazartesi gününe kadar mahkemeye sunulması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala