bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,693.67 5.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,628.17 18.01%
bnb
BNB (BNB) $ 593.68 3.21%
solana
Solana (SOL) $ 186.07 8.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535201 5.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496774 5.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162867 9.12%

Sam Bankman-Fried Arjantine Kaçtığı İddialarını Yalanladı

Sam Bankman Fried Arjantine Kactigi Iddialarini Yalanladi

FTX’in çöküşü, henüz yaraları yeni yeni kapanan Terra’yı hatırlatırken, yeni sorunlara gebeliğini sürdürüyor. Öyle ki ilk olarak para çekimlerinde yaşanan sorunlar, devamında Binance’in satın alım krizi ve son olarak iflas. Tüm bu gelişmeler yaşanırken işi batırdığını kabul eden FTX kurucusu Sam Bankman-Fried, son günlerde Arjantin’e kaçmakla suçlanıyordu. Ancak bu iddialara yalanma gecikmedi.

Sam Bankman Fried Arjantine Kactigi Iddialarini Yalanladi 1

Sam Bankman-Fried Arjantine Kaçtığı İddialarını Sertçe Yalanladı

FTX kurucusu Sam Bankman-Fried, çöken kripto para borsasını çevreleyen sorunlar gerçek zamanlı olarak ortaya çıkmaya devam ederken, Arjantin’e kaçtığı yönündeki spekülasyonları yalanladı. Sam Bankman-Fried, 12 Kasım’da Reuters’e gönderdiği kısa mesajda, hâlâ Bahamalar’da olduğunu söyledi. Reuters’a göre, SBF’ye Arjantin’e uçup uçmadığını sorduğunda, sertçe “Hayır” yanıtını verdi. 

Kesinliği tam olarak belli olmayan detaylara göre Bankman-Fried, Nassau’da, Alameda Research’ün CEO’su Caroline Ellison da dahil olmak üzere birkaç oda arkadaşı tarafından paylaşıldığı bildirilen lüks bir çatı katında yaşıyor. Bir zamanlar kriptonun katlanarak büyümesinin poster çocuğu olarak kabul edilen SBF, şimdi sektörün en büyük skandalının merkezinde. Açıklanan iflas kararı ise SBF’nin kurtulmasına pek yardımcı olmayacağa benziyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala