bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,255.75 6.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,006.85 3.80%
bnb
BNB (BNB) $ 582.31 3.03%
solana
Solana (SOL) $ 162.85 13.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516942 3.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455574 5.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156042 5.08%

RockX, A Serisi Fonlamada 6 Milyon Dolar Yatırım Aldı

rockx a serisi fonlamada 6 milyon dolar yatirim aldi

Bilindiği üzere birçok şirket finansman turlarında önemli gelişler elde ediyor. Bu kez kurumsal ve yüksek net değerli yatırımcılara hizmet veren kripto para birimi platformunu RockX, yaklaşık 30 milyon dolar değerinde değerlendirerek, A serisi fonda 6 milyon dolar artırdığını söyledi.

RockX, 6 Milyon Dolarlık Yatırım Almayı Başardı

Kripto para birimi platformunu RockX’un finansman turu; dijital varlık platformu Amber Group ve Matrixport, Primitive Ventures, FBG Capital, Draper Dragon, IMO Ventures, Alpha CW ve Megastake dahil olmak üzere diğer kripto endüstrisi liderleri tarafından yönetildi.

rockx a serisi fonlamada 6 milyon dolar yatirim aldi

RockX, finansman turunda elde ettiği geliri ürün ve hizmet tekliflerini geliştirmek için kullanmanın yanı sıra kaliteli bahis ve veri hizmetleri için ekibini büyütmek için kullanacak. 

Bunun yanında RockX‘in çalışan sayısını ve yönetim altındaki varlıkları (AUM) yıl başından bu yana neredeyse 1 milyar dolara çıkardığını söyledi.

Singapur merkezli şirket kurumsal ve yüksek net değere sahip yatırımcılar tarafından stake edilen kripto miktarı, geçtiğimiz ay yüzde 35 arttı ve Terra Luna, 137 milyon dolarının üzerinde stake edilen en popüler token oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala