bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,832.91 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.78 0.12%
bnb
BNB (BNB) $ 577.62 1.37%
solana
Solana (SOL) $ 172.10 1.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521943 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480447 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152152 1.82%

Ripple, Dünya Çapında Büyüyen Faaliyet Alanına Değindi

ripple dunya capinda buyuyen faaliyet alanina degindief

Uzun bir süredir dava süreci ile gündeme gelen Ripple dünya çapında büyüyen faaliyet alanı ile ilgili görüşlerini bildirdi. Kripto ödeme şirketi Ripple, XRP tokenı için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile girdiği yasal mücadeleye rağmen, ödeme hizmetlerinin dünya çapında benimsendiğini belirtti.

Ripple, Faaliyet Alanı Dışında MiCA’yı da Ele Aldı

Ripple’ın İngiltere ve Avrupa Birliği Genel Müdürü Sendi Young, Avrupa’da hizmet vermenin ABD’ye göre çok daha rahat olduğunu söyledi. Young, bu açıklamasının ardından MiCA’dan da bahsetti.

ripple dunya capinda buyuyen faaliyet alanina degindie

Bilindiği üzere Avrupa Birliği, Kripto Varlık Piyasaları (MiCA) düzenlemesini 31 Mayıs itibarıyla yürürlüğe koymuştu. Böylece kıta çerçevesinde kripto para sektörü için gereklilikler net bir şekil aldı. Avrupa Birliği Genel Müdürü Sendi Young, ABD ve Avrupa’daki düzenleyici bakış açıları arasındaki büyük farklılığın büyük olduğunu belirterek, Ripple’ın kısmen farklı pazarlardaki aşamalı düzenleyici gözetim nedeniyle ABD dışındaki ticari büyümesinin altını çizdi.

Sendi Young, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu dava, ABD düzenlemelerine veya bunların netlik ve kesinlik eksikliğine çok izole edilmiştir. Avrupa ve Birleşik Krallık’ta sahip olduğumuz ortamın türünü neredeyse vurguluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala