bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,380.71 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,019.65 0.72%
bnb
BNB (BNB) $ 595.44 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 149.12 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519339 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461018 0.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14993 1.98%

Racing Club Fan Token (RACING) Nedir?

racing club fan token nedir

Racing Club Fan Token (RACING), 1903 yılında Arjantin’in Avellaneda kentinde kurulan Racing Club futbol takımının resmi fan token’idir. Arjantin’in en üst düzey futbol ligi Primera División’da mücadele eden Racing Club, maçlarını 42.500 kişi kapasiteli Başkan Perón Stadyumu’nda oynuyor.

Racing Club Fan Token Nedir ve Ne İşe Yarar?

RACING token sahipleri, imzalı ve maç formaları kazanabilir, gönül verdikleri takımın futbolcularıyla bir araya gelerek onlarla bir gün geçirmeye kadar çok çeşitli deneyimlere erişebilir.

Racing Club Fan Token sahipleri, Socios platformu üzerinden anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabiliyor. RACING Fan Token sahipleri unutulmayacak deneyimlerle birlikte VIP ödüllere, artırılmış gerçeklik destekli oyunlara, Racing Club taraftarlarına özel sohbet odalarına ve yarışmalara erişim olmak üzere çok çeşitli avantajlara erişebilecek. $RACING Fan Token, Racing Club taraftarlarına kulüpleriyle her zamankinden daha yakın olma fırsatı sağlayacak. Socios ve Racing Club kulübünün gelecekte RACING token sahiplerine daha fazla avantaj sağlaması bekleniyor.

Racing Club Fan Token Nereden Alınır?

Racing Club Token şu anda yalnızca ChilizX platformunda işlem görüyor. ChilizX platformunda hesap oluşturarak birkaç adımda kolaylıkla RACING satın alabilirsiniz.

RACING Fan Token 16 Aralık 2021 tarihinde Socios platformu üzerinden satışa sunulmuştur.

Racing Club Fan Token Fiyatı ve Grafiği

Racing Club Fan Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Racing Club Fan Token Fan Token $ 0.203461‘den işlem görüyor. RACING token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. RACING token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 19 dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

Racing Club Fan Token Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 RACING token $ 0.203461 dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle RACING token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 2,79 dolarla kaydetti. Bununla birlikte RACING token yılın en düşük seviyesini ise 0,35 dolarla belirledi.

Racing Club Fan Token Grafiği

Anlık olarak güncellenen RACING Fan Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte RACING token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala