bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,991.95 0.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.78 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 578.59 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 172.38 1.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520694 0.72%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48186 0.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152951 1.87%

Play Store’da Taklitçi Kripto Uygulamaları Kaldırılacak

play storeda taklitci kripto uygulamalari kaldirilacak

Teknoloji devi Google, mobil işletim sistemi Android’in uygulama deneyimini iyileştirmeye devam ediyor. Google yeni Play Store kurallarıyla can sıkıcı reklamları ve taklitçi kripto uygulamalarının uygulama mağazasından kaldırılmasını hedefliyor.

Google Play Store’da Yeni Dönemde Taklitçi Kripto Uygulamaları Olmayacak

Google, Android uygulamalarındaki can sıkıcı, atlanamayan reklamları ve Google Play Store’da yer alan genel kötü niyetli uygulamaları yasaklamayı hedefliyor. Şirket tarafından geliştiricilere gönderilen yeni e-postada Google Play Store’a gelecek yeni kurallar paylaşıldı. Mobil cihazlar kullanımı en çok etkileyecek değişikliklerden bitişi de reklamlar olacak. Google, 30 Eylül 2022’de yürürlüğe girecek olan yeni Google Play Store kurallarıyla, “Google Play uygulamalarını kullanan kullanıcılar için yüksek kaliteli deneyimler” sağlamaya yardımcı olduğunu belirtti. Yeni politika, geliştiricilere, uygulamaların 15 saniye sonra kapatmanıza izin vermeyecek tam ekran bir reklam açamayacağını söylüyor.

play storeda taklitci kripto uygulamalari kaldirilacak 2

Google’ın yeni Play Store kurallarında ayrıca taklitçi kripto uygulamalarına da izin verilmeyecek. Google’ın yeni kurallarına göre uygulama içinde ya da uygulama simgesinde kripto varlıklarının simgelerini içermeyecek. Google’ın yeni kripto uygulama kuralı, Google açısından mükemmel bir zamanlama gibi görünüyor. Google’ın yen politikası, Ağustos 2022 sonuna kadar uygulamaya girmeyecek olsa da Senatör Sherrod Brown’ın Google’a kripto uygulamaları hakkında daha fazla bilgi isteyen bir mektup göndermesinden önce geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala